First Summer Dress this Year

Such a lovely weekend

//LIFESTYLE// Jeg har haft den dejligste weekend, en af dem der gør glad heeeelt ned i maven 🙂 Lørdag morgen kørte vi som nævnt op til Bicester Village. Som altid med Bicester Village skal man have et åbent sind og man ved aldrig hvad udvalget byder på. Generalt virker der til at være rigtig godt udvalg i april/maj og virkelig gode tilbud. Foreksempel kørte de fleste butikker med ekstra 20% på alt i weekenden. Jeg kom hjem med to par sko og et par Diesel Jeans. Har ikke købt Diesel jeans i 8-10 år, men disse var så perfekte og helt vildt lange til mine lange ben, er så glad. Vejret var fantastisk begge dage, hold op sådan en omgang sol giver ny energi. Igår brugte vi det meste af dagen ude, fik købt mig en ny cykel som jeg skal hente på onsdag. Fik også købt en ny sommerdyne og blev forkælet i den grad hos Victoria’s Secret. Dagen endte med BBQ i svigerforældrene’s have. Har I haft en dejlig weekend? 🙂 Havde I øvrigt min nye sweatshirt på fra Munthe, den er så lækker! Husk i øvrigt at tilmelde jer hos Eovendo så I kan tjene meget nemme penge online, læs mere her.

TRANSLATION: I’ve had such a lovely weekend, one of those that makes you happy all the way down in to the stomach. Went up to Bicester Village on Saturday. generally, when going to Bicester Village you should go with an open mind and no expectations to what you may find. Based on our experience over the years, I must say that they have the best selection and best offers going in April/May. Came back with lots of goodies on Saturday. The weather was gorgeous too. Sunday was just as nice, so we spent most of the day outside doing a ton of chores. Bought a new bike, so I’m very excited to pick it up on Wednesday. The lovely weekend ended with a nice bbq. On Saturday I wore my new favorite sweatshirt from Munthe, find it here.

2016-05-07 11.58.31 (1) 2016-05-07 10.08.21 2016-05-07 09.18.53-1 2016-05-07 17.25.34-2 2016-05-07 14.36.55-1 (1)

2 kommentarer

 • Rikke

  Oh you are such a tease!
  Skal vi slet ikke se hvad der er i de spændende kasser??? Nysgerrig.dk

  Da vi sidst var i Bicester, havde jeg en drøm om at Valentino ville have masser af Rockstuds, men nej.
  Men så var der held hos både Choo, Balenciaga og Prada, hvor jeg ikke havde nogen forhåbninger, og manden var heldig hos Hackett og Ralph Lauren. Det er meget rigtigt det du skriver om at have et åbent sind, og ikke planlægge alt for meget.
  Lækker Sweatshirt, sådan lidt hveps over både den og taljen. Følger taljen med trøjen?, eller skal man selv arbejde for den? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg har vaeret i Bicester mange gange over de sidste tre aar, og har kun 1 gang set et par Rockstuds – i Leopard og str mini.. De havde de gule Rockrunners, men gul er ikke lige mig 🙂 Helt sikker tag derop med et aabent sind. Jason finder ALTID saa meget fedt, han shopper meget mere deroppe end jeg goer.. Men udvalget var virkelig godt i weekenden 🙂

   Haha talje? Synes ellers den forsvinder fuldstaendig i saadan en sweatshirt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First Summer Dress this Year