Spring on the way

Long time, no see – I’ve been skiing in Val Thorens

//TRAVELLING// Hej med jer. Nøj hvor skulle der gå langt tid, det føles helt underligt at sidde at blogge igen, men havde simpelthen brug for at trække stikket ud: Havde nogle turbulente uger hvor J fra dag til anden fik at vide han var uden job, for derefter fluks at finde et nyt (jobmarkedet herovre er ret ekstremt!), i mellemtiden fik jeg startet et masse freelance op som lige pludselig tog lidt overhånd og så skulle vi altså også en tur på ski, hvilket var MEGA tiltrængt! I har kunne følge med på Insta, men her er lige lidt flere billeder. Nød den nyfaldne sne som var perfekt de første dage, jeg fik testet mine nye Oakley goggles og J fik testet hans nye Anon goggles, ja rent faktisk fik vi testet helt nyt ski gear. Var mega fan af begge mine nye jakker, den fine leopard/camouflage/denim sag fra Burton og min mere neutrale dunjakke fra Colmar. Fik spist de vildeste traditionelle måltider og ville ønske vi kunne gøre det hele om. Lørdagen blev afsluttet med J’s 35 års fødselsdag hjemme i vores faste rammer med besøg på den lokale pub efterfulgt af fantastisk steak.

Halvvejs gennem første uge som har været hektisk. Sidder nu på sofaen, skulle egentlig have været nede at træne, men i stedet faldt jeg over en birkes bagel med tandsmør og det seneste afsnit af ‘Kender du Typen’ – det er jeg blevet ret vild med.. Tror sågar jeg skal have mig en bagel til, bare fordi jeg kan. Har en masse gode ting i ærmet til jer, blandt andet et sundhedstip som jeg faktisk ikke helt kan få armene ned over. Vi snakkes ved, for jeg vil have mig endnu en bagel.. Og måske en hjemmelavet hindbærsnitte.

TRANSLATION: Hi guys. Long time no see, been very busy for the passed couple of weeks as I’ve been skiing in the French Alps. Had the most fantastic holiday with lots of sun, good snow considering the time of the year and fantastic food. Had a lot of new gear to test, which was all really nice. Now it’s back to reality with a lot of new projects happening, all which are keeping me very busy. Have a few really nice things to share with you guys, one of which has changed my life completely (no nothing big like engagement or babies or something), looking forward to share it all with you over the next few days!

skiing

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring on the way