A perfect slimming swinsuit for Summer

How to get rid off dry facial skin

//BEAUTY// Det bliver lige til endnu et indlæg idag, for er færdig med at bage og bliver nødt til at dele dette med jer. Jeg har her vinteren over døjet lidt med tør hud i ansigtet – noget som jeg normalt ikke har problemer med. Tror måske det har været mangel på solskins timer og de ekstra d-vitamer min hud normalt er så glad for. Ikke nok med den har været tør, så har jeg haft en virkelig tør plet lige mellem øjenbrynene samt på næsen – det har været frygteligt, for så snart jeg har dækket med foundation, har det siddet i små plamager og bare blevet tørre og tørre – slet ikke pænt.

Så kontaktede Clinique for at høre hvad de ville anbefale. Har nu i 14 dage fuldt rutinen, og min hud er fantastisk! Hvad gjorde jeg? Tippet var at rense morgen og aften med Clinique’s Extra Gentle Cleaning Foam. Efter rensningen i badet hver aften brugte jeg 7 day scrub cream til at få skrubbet alle de døde hudceller af med. Herefter brugte jeg en tiny lille smule af Forever Living’s Aloe Propolis Creme, som er lavet på Aloe Vera og er super super god til tør hud, på næsen samt den lille plet over næsen. Slutteligt brugte jeg Clinique’s Moisture Surge Intense cream, morgen og aften. Min hud er så forandret og så hydreret, hold op hvor kan jeg anbefale disse Clinique produkter som en del af jeres daglige rutine. Jeg tror dog ikke jeg kunne have sluppet af med den ekstra tøre hud på næsen uden Propolis cremen – og lad mig slå et slag for denne creme, den virker på ALT og allerede efter 3 dage kunne jeg se en kæmpe forskel. Er selv blevet forhandler af Forever Living produkterne (og nej, skriver ikke dette for at sælge, skriver dette fordi denne Propolis creme er FANTASTISK) og I kan bestille den gennem mig. Cremen koster 160 kr plus porto, men er vildt drøj i brug og kan hele selv den tørreste hud (bruger også min til tørre hæle). Send mig en mail hvis I er interesseret i denne creme eller andre Forever produkter 🙂 xx

TRANSLATION: Been suffering a lot from dry skin in my face of the winter, so tried a new rutine from Clinique which basically involved cleaning my face morning and evening with the Extra Gentle Cleaning Foam followed by the 7 day scrub cream. After drying my face off, I added a tiny bit of Forever Living Propolos Creme to some super dry patches around my nose. I finished off with Clinique’s Moisture Surge Intense cream. This routine has helped so much, and here fourteen days after, my skin is in a perfect condition. I got rid off the super dry skin on my nose thanks to the Propolis cream. It’s so fantastic and saw the results after just three days. I’ve started selling the Forever Living products, so if you’re interested in this cream, send me an email – it’s £16 plus postage. xx

DSC_0320 copy

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A perfect slimming swinsuit for Summer