Adidas Flux Verve Camouflage

H&M Conscious Silk blend & Gucci Dionysus

//INSPIRATION// Hej med jer. Har haft en dejlig sløv lørdag morgen ovenpå en yderst hektisk uge. Ville lige tjekke ind og vise denne fine kombo som jeg viste igår på Instagram. Så den fine top hos bloggeren Camilla Pihl og var fuldstændig solgt. Den er fra H&M’s Conscious Coollection og er i silke. Tror jeg var så heldig at snuppe den aller sidste de havde online, så kan desværre ikke linke til den, men mon ikke den er at finde i nogle butikker? Tasken kender I selvfølgelig 🙂 Jeg tror jeg vil til at pakke til skiferien, måske lige tidligt nok, men er helt oppe at køre over vi snar skal afsted 🙂

TRANSLATION: Just wanted to check in and say Hi. Been relaxing all morning upon a rather hectic week. Showed this picture on Instagram yesterday. Spotted the top on the Norwegian blogger Camilla Phil and knew I had to have it. Bought the last one they had online, but wondering if you can find it in H&M stores? It’s from their Conscious collection and a silk blend. The bag you should know by now 😉

hmconscious_gucci_dionysus.1jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas Flux Verve Camouflage