40% off Everything

Gucci Fever

//NEW IN// Jeg er ramt af en kæmpe Gucci feber for tiden, det kan jeg lige love jer for. Den startede faktisk for halvandet års tid siden, siden da har min samling vokset sig større og større. Da SmartBuyGlasses.dk tilbød mig et par lækre solbriller til sommeren’s varme dage, var jeg hurtig til at beslutte mig for et par fra Gucci – man er vel fan 😉 Er så glad for dem da de er super anvendelige og knap så sårbare som mine Ray Ban avaiators som man altså ikke bare lige sætte op i håret når man er inde i butikker osv 🙂 SmartBuyGlasses.dk har en del lækre solbriller, blandt andet har jeg et godt øje til denne kategori og disse solbriller. Hvilke solbriller drømmer I om? 🙂

TRANSLATION: Have what I would call a Gucci fever going on at the moment, well have actually been suffering for well over a year. My latest addition to the collection is this pair of perfect and very wearable Gucci sunnies, perfect for strolling down the streets of San Francisco this Summer. I’m also keen on this category and these ones. Which sunglasses are you dreaming about at the moment?

DSC_0194 DSC_0197 DSC_0200

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40% off Everything