How to get rid off dry facial skin

Adidas Flux Verve Camouflage

//NEW IN// Skal lige love for jeg har fået købt en del i marts måned, tror virkelig april skal byde på shoppestop 🙂 I London faldt jeg over disse basser i Adidas butikken i Carnaby Street. Uheldigvis havde de dem ikke i min størrelse, men til mit held fandt jeg dem på Zalando sat ned med 30%! Win! skal hilse at sige at de er vanvittig behagelige at gå i, næsten lige så gode som mine Nike flyknit.. Ved I hvad vi gjorde igår? Vi bestilte rejse til Californien til sommer. Er I vimmer, jeg kan slet ikke vente nu 🙂 Elsker Californien og har ikke været der i næsten tre år.. Turen går til L.A, Palm Springs, Joshua Tree Nationalpark, Santa Barbara og San Francisco.. Meget mere om det senere. Nu vil jeg smutte i køkkenet og lave en indisk korma, fra bunden..

TRANSLATION: God I’ve done a lot of shopping in March, thick this month calls for a shop stop! Fell for these beauties in London, but they didn’t have them in my size. Fortunately, Zalando did, and on offer, so ordered them and they’re perfect! Btw, guess what we did yesterday? Booked tickets for California – absolutely can’t wait 🙂 More about that later, for now I’ll have to go an cook a korma, completely homemade..

adidas flux verve camouflage

// Trainers – Adidas //

5 kommentarer

 • Rikke

  Palm Springs? Der er nok en der skal i outlet, hva´ 😉

  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Har de outlet der????

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Okay, har lige kigget – de har jo det vildeste outlet!! Maaske vi bliver noedt til at blive en dag ekstra, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Som om du ikke vidste det i forvejen, men jeg skal nok lade være med at sladre 😉
   Det er vist nok bygget endnu større, end da jeg var der, og da var det allerede rigtig stort. Fortjener næsten et helt lille blogindlæg, når du har været forbi, samt selvfølgelig en Haul video også, ha ha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haanden paa hjertet, jeg vidste det ikke 🙂 Det eneste jeg kan relatere Palm Springs til er Coachella og det farvede hotel (hvor vi selvfoelgelig booker et par naette 🙂 )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to get rid off dry facial skin