Daniel Wellington Discount code for you

That Army Jacket

//FASHION// I søndags brugte jeg min dag i Bath, som er den smukkeste by I helt sikkert bør besøge hvis I kommer på disse kanter.  Jeg var inviteret til et blogger event med Bath in Fashion, i forbindelse med deres modeuge i april. Blev forkælet med en masse lækre ting, blandt andet mit første make-up make over nogensinde, hold fast hvor var det lækkert og jeg lærte så meget – gud hvor har jeg været uvidende, haha. Efter både champagne, cocktails og shopping i den eneste Hay butik i landet, ankom jeg lidt halv snaldret hjem til aftens solen hvor J tog disse billeder. Er vild med outfittet, i en masse nye ting. Både jakke og bælte kom med hjem i fredags. Skoene og toppen er begge nye, sponsoreret af ICHI. Toppen er gudeskøn, er så vild med den, og så har den en smuk smuk ryg.. Skal nok få taget nogle billeder til jer 🙂

TRANSLATION: On Sunday I spent my day in Bath, as I was invited for a blogger day by Bath in Fashion. We started out with a wonderful tour around the Fashion Museum’s new exhibition. We also visited a bunch of local shops and highlight of the day, ended at Jolly’s for a NARS make-over – it was my first ever, and oh my it was perfect. I learned so much about my make up routine. The day ended with cocktails and I arrived back home just in time for the evening sun when these pictures were taken. In a lot of new stuff, but hey, you need new clothes for Spring right?

DSC_0347 DSC_0352 DSC_0356 DSC_0341 DSC_0344 details DSC_0350

// Jacket – Pull&Bear / Top – ICHI / Jeans – Mango / Belt – Topshop / Shoes – ICHI / Bag – Gucci / Sunnies – Prada //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daniel Wellington Discount code for you