My Easter so far

Meet my new Baby // Gucci Dionysus

//NEW IN// God påske! Lad mig præsentere min nye baby, en lækker Gucci Dionysus. Det var nok let for jer at gætte, for har godt nok vist den meget her i 2016 på bloggen.. Har været helt skudt i den siden sidste år, og nogle gange synes jeg det er virkelig godt at sætte sig et mål eller en drøm og arbejde målrettet for at nå den. Det har jeg så gjort hele året, og det var så dejlig en befrielse da jeg gik ind i Selfridge’s i fredags og købte denne skønhed. Kan ikke vente til jeg kan tage tasken i brug, hvis vejret holder bliver det nok idag 🙂 Hvad synes I om den?

TRANSLATION: Happy Easter Sunday! Let me present to you, my new baby, a Gucci Dionysus. Been dreaming about this bag for a very long time, and have worked all year towards the goal of getting this one. So you can imagine the relief when I walked in to Selfridge’s on Friday and bought this beauty. I’m sure we’ll have many happy hours ahead of us together. Do you like it? 🙂

gucci_dionysus_4

gucci_dionysus_2

gucci_dionysus_1

gucci_dionysus_3

// Gucci Dionysus – Buy it here //

6 kommentarer

 • Rikke

  Den er SMUK! Det er den version jeg selv ville have valgt.
  Synes de pyntede versioner er søde, men jeg tror man med tiden ville blive træt af dem, ligesom dengang med Louis Vuitton og deres kirsebær.
  Jeg tror de rene klassiske versioner i neutrale farver holder bedre over tid. Selvom jeg også får lidt hjertebanken over den blå og lilla version, og måske den sorte, bum bum…
  Men sorte tasker er jo ikke ligefrem noget man mangler, hvem der bare have et uudtømmeligt taske budget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du soed Rikke! Foerst ville jeg ogsaa have koebt den med de pink blomster, men med saadan en investering, ville det bare vaere tosset, for du har fuldstaendig ret, den holder ikke over tid. Jeg synes dog stadig at de pink blomster er saa smukke, saa bestilte faktisk badesandalerne igaar. de var udsolgt alle steder i London, og der er lidt venteliste online, men maate eje dem, og de er lidt en anden prisklasse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skønhed. Jeg er sikker på, at I bliver lykkelige sammen
  xx A http://awayandtogether.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha hvor er du soed Anne, det er jeg ogsaa helt sikker paa 🙂 God paaske til dig! xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Takket være din dårlige indflydelse og min slatne rygrad, er jeg nu den lykkelige ejer af et styk guddommelig taske <3
  Bare kald mig lemming 🙂

  Vi kom tidligt til Heathrow og så skulle jeg lige kigge i butikker, og så stod den der i Gucci butikken og lokkede, og den kostede (næsten) ingen ting 😉 så det ville næsten være dumt ikke at slå til. Farvel opsparing, hej liv på vandgrød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   JAAAAA!!! Hvor er jeg glad for at hoere det, godt gaaet og stort tillykke med vidunderet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Easter so far