Spring on my Mind

Current Street Style Inspiration & a Winner

//INSPIRATION// Hej med jer. Min seneste uge kan jeg ikke helt finde ud af hvor blev af? Jeg var sengeliggende med influenza i næsten en uge, og efter at være på toppen igen, er det som tiden bare lige er gået dobbelt så hurtigt. Men jeg klager ikke, for vi nærmer os foråret og jeg kan ikke vente. Har fundet lidt inspiration på Pinterest, og lige for tiden drømmer jeg om flaskegrøn, flæser, solskin på næsen og ikke mindst en Gucci Dionysus taske. Vi må se hvilke at tingene på ønskelisten ankommer først 😉 I øvrigt, tak til alle jer som deltog i konkurrencen hvor I kunne vinde et gavekort til Soaked in Luxury – jeg har fundet en vinder og den heldige blev Amalie. Stort tillykke, jeg har sendt dig en mail 🙂

TRANSLATION: I’m not quite sure where the last week has gone.. After I got out of bed from my horrible flu, it’s been like time is running extra quick and I find it quite difficult to keep up. Although, having that said, it’s not that bad as it means spring is coming that much closer. Been looking on Pinterest for some inspiration and currently I’m craving bottle green, sun on my nose and a Gucci Dionysus bag – let’s see which of the wishes arrive first shall we? 😉 Anyhow, time to announce the winner of the shopping spree with Soaked in Luxury, huge congratulations to Amalie, I’ve sent you an email.

inspiration street style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring on my Mind