Skiing with Oakley Flight Deck Prizm

First outfit in 2016

//FASHION// Hvem skulle have troet der skulle gå en hel måned ind i 2016 før I fik et outfit at se på bloggen? Er virkelig uinspireret for tiden og derfor har jeg bare slet ikke været i humør til at tage billeder. Det er bare meget sjovere om sommeren hvis I spørger mig 🙂 Læderjakken er stadig en favorit i skabet og glæder mig helt vildt til temparturen bliver lidt varmere så den rigtig kan komme i brug. Måske jeg skal anskaffe mig en rød en? 🙂

TRANSLATION: Can’t quite believe it should take an entire month before showing my first outfit if 2016 on the blog. Just feel so uninspired at the moment and don’t really fancy taking pictures in this cold weather. However, I’m still deeply in love with this green leatherjacket, really considering getting a red one too 🙂

DSC_0359 DSC_0372 DSC_0358 DSC_0374 DSC_0354
// Leather Jacket – Pelechecoco / – Jeans – Mango / Shirt – by Malene Birger / Bag – Balenciaga / Sunnies – RayBan / Trainers – Adidas Stan Smith //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skiing with Oakley Flight Deck Prizm