First day of Christmas

Perfect Christmas Wishes for Everyone

//INSPIRATION// Har kigget lidt efter julegaveideer til familie og os selv hos dubuy, og her er nogle af mine ideer til perfekte interiør julegaver. Jeg kunne forestille mange af jer kunne bruge lidt inspiration til gaver fra Kähler, Normann Cph, Ferm Living og Stelton fx. Har fundet lidt i alle prisklasser, nogle af tingene har jeg selv købt hos dubuy, andre står på min ønskeliste. I så måske tæppet fra Ferm Living forleden under juletræet? Det er så fint og det perfekte juletræs tæppe! Synes i øvrigt sengetøjet øverst til højre er ret så fint.. Men vi har så meget nyt sengetøj, så må hellere holde igen 🙂 hvad synes I bedst om fra kollagen?

TRANSLATION: Have found a few of my favorites from Danish interior website dubuy. There’s something in all price areas, so thought you guys might be able to find a little bit of inspiration here for your Christmas presents;)

dubuy interior

// Table / Basket / Bedsheets / Rug / Vase / Cushion / Cup / Plates / Hanger / Bedsheets / Take away cup / Shoe shelves //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First day of Christmas