Morning coffee

Windy November Days

//FASHION// Godmorgen derude. Solen skinner idag for første gang i denne måned, tilgengæld er jeg vågnet med en træls omgang forkølelse – havde på fornemmelsen sådan en af slagsen så småt bankede på døren. Desværre har jeg ikke tid til at sygemelde mig, så har spist en god omgang havregrød med ekstra kanel og taget nogle vitaminer. Outfittet er fra i mandags, undskylder for det trætte udtryk (forkølelse på vej), men synes faktisk selve outfittet virkede rigtig godt. Er stadig kæmpe fan af læderjakken, kjolen er så fin, men desværre ikke online længere og så er der de jeans, dem kommer der et helt indlæg omkring, for de er noget nær det tætteste i kommer på perfekte basis jeans.

TRANSLATION: Good morning out there. The sun is shining for the first time this November and I’ve woken up with a horrible cold. Wish I could stay home in bed, but work is way too busy at the moment for that to happen. The outfit is from Monday, sorry for the dozy look, my cold must have knocked on the door already then. But really like the outfit: still madly in love with the leatherjacket, the dress is so pretty but not online ufortunatrly and the jeans are probably the closest you get to the perfect basic jeans!

DSC_0322 DSC_0331 2 DSC_0324 DSC_0320
// Jeans – mByM / Dress – Pieszak / Leatherjacket – Pelechecoco / Boots – Zara / Bag – Gucci //

2 kommentarer

 • Rikke

  God bedring, du må i gang med masser af the med honning og citron.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja god ide, smutter straks ud og laver en kop kamillete med godt med honning.. L…. Forkølelse 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morning coffee