Thigh High Boots for Everyone

My Happy Place

//LIFESTYLE// Godmorgen derude! Der har været frygtelig stille fra mig herinde, men hvis i kigger forbi Instagram @stylebyjosephine kan i se hvorfor – vi er flyttet!! Vi har nu sovet vores 9. nat i denne fantastiske lejlighed som er vores, ingen andres – vores happy place! Der er få ting vi mangler, da vi har knoklet hårdt for at få den til at ligne et hjem så hurtigt som muligt: Idag ‘bygger’ vi en bar i vinduet som i ser på billederne. Det var en ide Jay fik først på året, og hvilket bedre sted at sidde med sin morgenkaffe og kigge ud over vandet?:) desuden skal vi liiiige i IKEA igen for at bytte et par ting (vidste i IKEA tager møbler tilbage som er byggede? Great!), købe et spejl, en Billy reol til opbevaring og der var vist en ting eller to mere. Derudover mangler vi en lampe over spisebordet, vi skal lige have kaldt en elektriker ind for loftet er 4 meter højt og vi har altså ikke en stige til at fikse det.. Udover det er vi der vist. Skal nok vise jer en masse billeder snart 🙂 

TRANSLATION: Good morning out there and sorry for the quietness on the blog, if you look at Instagram @stylebyjosephine you can see why 🙂 we’ve MOVED!! And have spent the 9th night in this wonderful place; our very own apartment, our home – our happy place! We’re nearly there with things to do as our priority was to make it a home as quick as possible: today we’re going to build a bar in the window shown on the pics, an idea Jay had earlier this year which I love – where better to have you morning coffee glancing over the water and the golden leaves outside? Oh yeah, we’re off to IKEA again today to exchange some things and buy some new things. And then we need to put our lamp up over the dining table, but since the ceilings are more or less 4 m tall, we need someone to come and so it for us. Apart from that, we’re done 🙂

DSC_0281 DSC_0277 DSC_0275

// Leather Trousers – MbyM / Turtleneck – Benetton / Flats – Chanel //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thigh High Boots for Everyone