Wearing Asos Thigh High Boots & Pelechecoco Leatherjacket

Leather Jacket and Grey Dreamy Dress

//FASHION// Hej med jer. Tro det eller ej, men to outfit posørs på to dage, det er vildt 🙂 er i en lidt stresset periode med flytning og uvished om hvornår vi får internet installeret, så tænker det er med at vise jer alle billeder så snart de er klar 🙂 outfittet er et typisk arbejdsoutfit: kjolen er ny og vanvittig skøn og blød, kan varm anbefale den, det samme med læderjakken 🙂 det er ikke så ofte i ser mig i trainers herinde, men er altså noget så lykkelig over jeg købte de flyknit, bruger dem Stortset hver dag til st gå til og fra bilen samt i fitness – kan varmt anbefale dem!

TRANSLATION: Hello out there. Two outfit posts in a row is quite unusual these days, but hope you don’t mind 🙂 This is a very typical workwear outfit for me, well I don’t wear the trainers for work, they’re just so amazingly comfy that I more or less wear them everyday for waling to and from work and for the gym. The dress and leather jacket are both new and absolutely incredible – unfortunately not online yet, but will keep you posted on it.

xx

DSC_0460 DSC_0454 DSC_0451 DSC_0458
// Leather Jacket – MbyM / Dress – MbyM / Scarf – Gucci / Bag – Balenciaga / Sunnies – Prada / Trainers – Nice Free Flyknit //

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Wearing Asos Thigh High Boots & Pelechecoco Leatherjacket