Interior Inspiration // Grey Walls

Knit on Knit October outfit

//FASHION// Hej med jer. Long time no see. Ugen blev lige væk da jeg var en tur i Bicester Village og London onsdag for at se rugby.. Desuden har jeg arbejdet hårdt, kigget lidt efter nyt job samt holdt øje med lejligheden – de er så tæt på af være færdige nu og vi har idag hentet de aller aller sidste møbler: Tre smukke Muuto reoler. Vi er så KLAR! Var idag iført min nye strik fra Soul Made som endelig har fået Webshop, tjek den lige ud! Kvaliteten er så lækker og den er dejlig varm. På billedet ser den lidt kort ud, men tror altså bare det er fordi jeg har en anden strik under, for det er den altså ikke 🙂

TRANSLATION: Long time no see. Been a busy week with a trip to Bicester village and London to watch the rugby. The apartment is really beginning to look like it’s getting ready soon! So picked up the very last furniture today. Wore this outfit with my new knit from Soul made, such a nice quality and they’ve finally opened their webshop – go check it out 🙂

DSC_033 DSC_0328 DSC_0326 DSC_0343 DSC_0340 DSC_0329

// Coat – Zara (similar here) / Jeans – Topshop / Knit – Soul Made / Turtleneck – Benetton / Boots – Zara / Bag – Gucci Disco Soho / Sunnies – Prada //

2 kommentarer

 • Hvor ser du skøn ud 🙂
  – er helt vild med din strik. Den er alt for lækker og dejlige farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Nadia. Hvor er du bare soed, tusind tak for de fine ord!! Strikken kan kun anbefales, simpelthen saa laekker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior Inspiration // Grey Walls