Leather Jacket and Grey Dreamy Dress

Asos News

//INSPIRATION// Hvor fantastisk er den denim frakke ikke lige? Og sågar til en kanon pris. Ville have klikket den hjem hvis ikke det var fordi jeg pt har over 14 jakker og gerne skulle alle halvdelen inden vi flytter i morgen! Argh, elsker bare pæne frakker! I det hele taget er jeg vild med alle disse Asos nyheder, kunne meget fint passe ind i min garderobe.. Hvis pladsen var der 🙂

TRANSLATION: Wauw check out that denim coat, how amazing it is? If it wasn’t for the fact I’ve gt 14 coats and need to get rid of half of them before moving tomorrow! I would have bought it! Actually, love all of the items, would be the perfect mix for work and laid back weekends.

asos favorites

// Coat – Here / Skirt – Here / Dress – Here / Coat – Here //

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Leather Jacket and Grey Dreamy Dress