Stripes in Bordighera

Something about White Walls

white walls interior

//INTERIOR// Som nogle af jer måske har spottet herinde eller på Instagram, så er vi altså midt i at købe lejlighed her i Bristol. Det har været et langt projekt, siden vi reserverede sidste år i november og dengang fik vi af vide den ville stå færdig til februar. Sagen er vi køber et nyt projekt, som er beliggende i et gammelt hospital fra 1900 tallet, som så bliver totalt renoveret. Vi kunne ikke forlange en bedre beliggenhed eller lejlighed, hvorfor vi også er tålmodige. Hvis I skulle være nysgerrige, kan I se projektet her. Anyhow, i sidste uge fik lov for anden gang at komme ind i lejligheden (byggepladsen) og det begynder virkelig at ligne noget. Når man køber et projekt som dette i England har man ikke indflydelse på noget som helst så som indretning, køkken, bad, fliser, gulv osv! Så vi stod overfor at skulle male hele lejlighedens creme farvede! vægge om den første dag vi ville overtage lejligheden. Vores meget skandinaviske indretning spiller ikke helt med creme farvede vægge, så fordi de har udsat og udsat, fik vi heldigvis overtalt bygherrene til at male alle vægge hvide i stedet, så det gjorde de i fredags. Det lyder som en bagatel, men skal lige love jer for det var en sejr for os, især når der er næsten 4 meter til loftet i alle rum og man ikke selv har lyst til at svinge malerpenslen – og nu er vi et skridt nærmere den helt perfekte lejlighed 🙂 Indflytningsdato er endnu ikke fastsat, men det skulle blive aller senest slut oktober – så alle vores weekender bliver brugt på at købe de aller sidste møbler 🙂 Bare en lille interiør/lejligheds update herfra! xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stripes in Bordighera