Munthe Leopard Coat in Bath

How to do white bags

//INSPIRATION// Blev forleden spurgt om jeg ikke ville give nogle tips til hvordan man foholder sig til daglig brug af hvide tasker, og det vil jeg selvfølgelig meget gerne. Har nemlig to hvide tasker: en hvid Gucci Disco Soho og en hvid Balenciaga work. Disse to tasker er faktisk dem jeg bruger aller mest (læs hver dag!)

DSC_0003

Jeg synes hvide tasker er så pæne og meget mere specielle end en klassisk sort, men mange kan blive afskrækket af den delikate farve. Mit aller første råd til hvide designer tasker: Du bruger mange penge på dem, så brug dem da for søren! Har siden jeg var 18 samlet på Royal Copenhagen stel og da jeg flyttede hjemmefra og ville bruge stellet til hverdag synes nogle det var en skam nu jeg havde brugt så mange penge på det. Men dette gælder også for tasker – når man bruger pengene, så synes jeg virkelig også det er med at bruge det du har købt så ofte som muligt – det er første indstilling!

DSC_7033

Når man er indstille på at bruge den hvide taske så meget som muligt, så er næste indstilling: Værd ikke bange for pletter! Med alle designer ting, den første plet eller rids er noget så ærgelig – med ved I hvad, det sker med brug og det kan ikke undgåes. Man kan ikke gå og passe på tingene som var det lavet af glas – det får slid og det skal man bare være klar over.

DSC_6987

Begge mine tasker har allerede fået diverse pletter og slid: Dagen efter jeg købte min Gucci kom jeg desværre til at tegne en kuglepæn streg i lilla på den (spørg ikke hvordan) – jeg holdt hovedet koldt og fandt noget neglelak fjerner som heldigvis tog det med det samme; I Barcelona kom jeg på et tidspunkt til at stille Gucci’en i noget varmt tyggegummi, fy for s…. det var klamt, men det skal jo bare renses af; Har adskillige gange spildt take away kaffe ned over min Balenciaga, men igen, det skal bare renses; Balenciagaen er i meget blødt læder og har faktisk en del slid på siderne allerede, men de må man tage med. Et andet tip: Imprægnering! Sørg altid for at give jeres læder varer en god imprægnering, så er det altså meget lettere at rense pletter.

DSC_7825

What’s next. Vil gå ud fra at man med en hvid taske kan nå et punkt hvor den bare er blevet for slidt og måske fået lidt for mange pletter. Heldigvis findes narv sværte og er fantastisk til at farve læder med. Jeg ser altid muligheder når jeg køber noget, og en hvis læder taske er som et frisk lærred – bliver du træt af den i hvid farver vi den da bare sort – bliver den for beskidt, så farver vi den bare – se mulighederne! og pludselig har man en ny taske! Jeg knuselsker mine hvide tasker og tror de holder i mange år endnu før jeg skal overveje om de skal farves, men for nu er jeg hvertfald slet ikke færdig med at købe hvide tasker. Er I? 🙂

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Munthe Leopard Coat in Bath