How to do white bags

A new camel coat

//FASHION// Åhh søndag og solen skinner, har lige spist morgenmad og prøvet en latte med soya mælk! I sidste uge bestilte jeg nemlig en ny kogebog hjem baseret på The Low FODMAP diet. Nogle af jer husker måske et indlæg hvor jeg skrev om sygdommen Colitits Ulcerosa, hvordan jeg over 5 operationer fuldtændig forandrede mit liv og slap af med en kronisk sygdom? Jeg har det på ingen måde dårligt, men har længe tænkt over at spise bedre for min mave, så nu er jeg igang og det kommer I til at høre meget mere om 🙂

DSC_0299 DSC_0303

Udover en ny diæt har jeg brugt weekenden på at hente møbler ned fra loftet og gøre alt klar til flytning. Det er så surrealistisk at finde sprit nye ting, som er over 1,5 år gamle og som bare venter på at komme ind i den nye lejlighed. Nu vi for alvor er gået igang med at sætte alt frem og pakke vores ting ned, så føles det virkelig som om vi er et skridt nærmere – kan slet ikke vente 🙂

DSC_0291 DSC_0308

// Coat – Inwear / Jeans – Topshop / Turtleneck – Benetton (similar here) / Dress – Athé by Vanessa Bruno / Flats – Valentino / Bag – Gucci / Bracelets – Annilu here & Here / Sunnies – RayBan //

Frakken er ny og fra Inwear, kan godt fortælle jer, man kan ikke leve uden en camel coat i sin garderobe, haha! Jeg knuselsker stadig mine Valentino babies og går og tænker over hvilken farve jeg skal have dem i næste gang, måske disse. Kjolen er fra Me and the Met og fungerer så godt over et par jeans synes jeg, og sidst, men ikke mindst, de skønne armbånd fra Annilu som jeg uden tvivl skal have flere af 🙂

DSC_0288

TRANSLATION: An outfit from yesterday in brand new camel coat – did you know you can’t survive without a camel coat in your wardrobe? 😉 haha. Been busy this weekend starting up on a new low FODMAP diet and preparing a lot of furniture for moving. It’s getting so much closer and just can’t wait.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to do white bags