02082015 // Business Wear

Statement Necklace

DSC_0036 happiness
// Necklace – Here //

//NEW IN// Synes statement halskæder kan være noget så fine til at pifte et simpelt outfit op. I sidste uge havde jeg min nye på fra Happiness Boutique sammen med min army t-shirt og en sort pliceret nederdel fra Ichi – har desværre ikke outfit billeder fra den dag, men er sikker på I kan forestille jer det – det virkede hvertfald super fint 🙂 Tjek i øvrigt Happiness Boutique’s udvalg, de har så mange enormt fine smykker!

TRANSLATION: Think statement necklaces are so cool for spicing up a simple outfit. Wore this new one from Happiness Boutique last week mixed with my army t-shirt and a black pleated skirt from Ichi. Unfortunately, I haven’t got pictures from that day, but I’m sure you can imagine it. Can recommend you to check out Happiness Boutique’s webshop – they have gorgeous jewelry!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

02082015 // Business Wear