31072015

02082015 // Business Wear

DSC_0021 DSC_0029 DSC_0034 DSC_0025 DSC_0031 DSC_0026 DSC_0012
// Jacket – Karen by Simonsen / Trousers – Karen by Simonsen / Top – H&M / Bag – Balenciaga / Flats – Valentino / Sunnies – RayBan //

//FASHION// Skrev jo forleden om forskellen mellem hvad man har på på arbejde her i England og i Danmark. I england er det noget mere formelt og heldigvis passer mit nnye suit perfekt til dress-coden herovre. Det har det smukkeste mønster og perfekt pasform – dog ikke på webshoppen endnu, men er sikker på det ikke varer længe før det er 🙂

TRANSLATION: Wrote about the difference between British workwear and Danish workwear the other day, and this suit is perfect for the British dress code. Unfortunately, it’s not online yet, but I’m sure it will be soon.

3 kommentarer

 • Karina Worsøe

  Ej hvor er det flot Du ser fantastisk ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvis jeg kunne finde ud af at pifte, så ville det outfit udløse lyde et stilladssjak ville være stolte over!

  Lækkert suit, men som du siger meget engelske, men et meget sjældent syn på et dansk kontor. Lækker kombination med den top, meget feminint, ingen chance for at ligne one of the boys, ikke at der ville være nogen chance for det, med dine stænger :grinning:

  Kan jeg låne din krop når du ikke bruger den? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  wow hvor ser det godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

31072015