Off to Barcelona

I’m Back

DSC_7762 copy

//LIFESTYLE// Hej med I skønne mennesker. Jeg er tilbage på bloggen, dejligt veludhvilet efter den mest fantastiske ferie i Barcelona. Har så mange outfit billeder og andre gode sager at vise jer. Selvfølgelig, som altid når man har været på ferie, venter en travl hverdag derhjemme. Jeg har nemlig sindssygt travlt på job med en masse nye projekter, men håber at få første indlæg fra ferien ude til jer i morgen 🙂 Indtil da, ha’ en god aften!

TRANSLATION: Hello lovelies. I’m back with lots of new energy after the most amazing holiday in Barcelona. Can’t wait to share outfit pics and recommendations with you guys. But as always when back from holiday, work is insanely busy, so hoping to have first post ready for you tomorrow. Until then, have a good eve. xx

2 kommentarer

 • Velkommen tilbage fra din skønne ferie smukke dig <3 ! du ser simpelthen fantastisk ud i den smukke kjole og dejlig tan 😀 ! Glæder mig til at se mere fra jeres skønne ferie 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Aaah tak soede! Det var bare saa fantastisk en tur, ville oenske den ikke var ovre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Barcelona