27062015

The Story of a Bag

unnamed
// Bag – Balenciaga (similar here) / Espadrilles – Chanel (similar here) / Espadrilles – Missoni / Heels – Jimmy Choo (similar here) //

//NEW IN// Skylder jer en lille historie, og undskylder på forhånd hvis nogle bliver lidt misundelige og undskyld jeg sådan skriver om mit ualmindelige og uforklarlige held 🙂

Har de seneste par måneder siddet og kigget lidt efter brugte Balenciaga tasker på Trendsales – men har dog synes at 6000 – 9000kr for en brugt taske var lidt voldsomt – så hellere gå efter en Chanel? Anyhow, det var alligevel ikke en taske jeg manglede, så skød lidt en hvid pil efter det. I lørdags kørte vi op for at gå en tur i Clifton her i Bristol. Clifton er super lækkert og der hvor husene koster aller mest. I Clifton Village er en lækker designer 2nd hand butik hvor jeg ofte ser Louboutins i vinduet. Har været inde at kigge et par gange, men aldrig fundet noget – det var altsammen lidt for housewife agtigt for mig. I lørdags kiggede jeg dog ind, og der på en stol, stod denne skønhed af en hvid Balenciaga Work taske i perfekt stand. Var ret i chok over at den sådan stod lige foran mig, men da jeg så prisen var jeg nær besvimet, en pris som gjorde jeg ikke engang skulle tænke i 2 minutter før jeg havde købt den mest fantastiske taske – en pris der lød på 3000kr!! Der er selvfølgelig ingen tvivl om den er ægte da alle beviser osv fulgte med. Sælgeren havde sågar indleveret en smuk Balenciaga kjole sammen med tasken. Damerne i butikken var lykkelige over at se hvor glad jeg blev, jeg fortalte dem selvfølgelig ikke hvad en taske af den kaliber kan sælge for i Dk 😉 Jeg kan stadig ikke helt forstå mit held og priser mig så lykkelig over dette vidunder som selvfølgelig er blevet brugt hver eneste dag siden jeg købte den 🙂

En lang historie om mit vanvittige held og en af mine fødselsdagsgaver til mig selv. Har nu totalt overload af tasker så har sat lidt af dem til salg på Trendsales med en masse andre ting 🙂 Find annoncerne her.

TRANSLATION: Last weekend I got extremely lucky when visiting a luxury 2nd hand shop. Right there in front of me were the bag of my dreams for a price I couldn’t turn down – at all! It didn’t take me 2 minutes to decide to go for it and oh my I’m glad I did. I’ve worn it every day since I bought it and it’s absolutely fantastic! Still can’t quite believe my luck 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27062015