20062015

The perfect top on sale

ichi top

// Black Blouse – Here / White Blouse – here //

//INSPIRATION// Godmorgen derude. Er stået op til en frygtelig grå mandag morgen, og det gør altså desværre ikke meget godt for mit humør. I morgen er det dog min 27 års fødselsdag og jeg har gudskelov fri fra arbejde, for lige pt ville jeg slet ikke kunne magte en hel uge her.. Kender I det, nogle gange orker man det bare slet ikke? Anyhow, ville lige tippe om at min yndlings top fra Ichi pt er på et super tilbud hos Boozt. Jeg elsker den hvide og ville slet ikke have noget imod at have den i sort. Min mor har dem faktisk i begge farver og er stor fan 🙂

TRANSLATION: Just a little morning tip for you guys, my favorite Ichi top is currently on sale. Really wouldn’t mind the black version, as I love my white one..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20062015