If I was in Barcelona

Morning Cravings

inspo
// Trainers – Adidas Superstar / Trenchcoat – Asos / Top – Ganni / Swimsuit – Asos //

//INSPIRATION// Vejret her er noget så varierende, for to dage siden var her 25 grader og vi gik rund i bare arme og ben, og idag er her gråt, køligt og trist – magter det ikke rigtig! Tror også det afspejler sig på hvad jeg craver for tiden, for skulle jo egentlig tænkte lette sommerkjoler og fine badedragter, men samtidig har jeg lyst til trainers og lækre efterårsfrakker.. Så dumt altså. Nevertheless, så er jeg kæmpe fan af den badedragt som er kommet tilbage på lager hos Asos, overvejer virkelig om jeg skal slå til, selvom jeg burde have shoppestop… God lørdag i øvrigt, jeg sidder med morgenkaffen og smutter på posthuset om lidt med et par pakker. Sælger ud både på Trendsales her, på Tictail og på Instagram @sbj_shop 🙂

TRANSLATION: The weather can’t really make up its mind at the moment, and nor can my mood for fashion. I should really be craving small summer dresses and cute swimsuits, instead I’m all up for trainers and autumn coats…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

If I was in Barcelona