Leather & Lace // And a very important marketing question

Lately

instagram

//LIFESTYLE// Godmorgen til jer. Lige et par billeder fra Instagram på det sidste. Som I kan se har jeg shoppet lidt hos Missoni, igen. Håndklæderne købte jeg faktisk i Danmark, men kunne ikke have dem i kufferten, så min far måtte have dem med til UK i weekenden. Vi har allerede nogle smukke, farvestrålende fra Missoni, men synes et sæt i mere neutrale farver ville være flot. Vi har også bestilt den matchende bademåtte, tror det bliver så smukt i vores nye badeværelse. Derudover, fik jeg jeg shoppet et Missoni hårbånd i London, hold op jeg har sukket længe. Og da min yndlings pige i Missoni, Pilar, stod og ventede på mig med 30% rabat, så kunne jeg ikke sige nej 🙂 Det er lyserødt og så pænt og perfekt til sommerferien i Barcelona. Har også taget vores nye Blå Royal Copenhagen stel i brug, eller dvs vi har testet det for pænt at pakke det i æskerne igen – det skal først rigtig bruges når vi flytter ind 🙂 Slutteligt, har jeg nydt vores nye pink sengetøj fra Hay med god kaffe selvfølgelig. Kan virkelig anbefale det sengetøj, det er intet mindre en fantastisk! Og ja, så nød jeg solen i søndags i haven (det kan I se på Instagram @stylebyjosephine), den varede ikke længe, så nu sidder jeg forkølet på arbejde og sipper kamille te – skide irriterede #komsommer

TRANSLATION: Good morning dear readers. A few pics from Instagram of what I’ve been up to lately. As you can see I’ve been shopping a bit from Missoni. Actually, I bought the towels in Denamrk, but couldn’t fit them in by suitcase, so my dad kindly brought them to London over the weekend. We already have some nice colourful Missoni towels, but thought these more neutral would be perfect as a second pair. We have also ordered the bath mat in same coulours, will be so beautiful in our new bathroom. I also bought the hairband I’ve wanted for ages. When I went to Missoni on Sloane Street in Saturday, my favorite shop assistant, Pilar, was greeting me in the door saying they just started sale, so couldn’t resist 🙂 Over the weekend we anjoyed lovely Italian antipasti and soaked the sun in the garden – now I’m down with a cold – typically.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather & Lace // And a very important marketing question