02052015

Time for new gym wear

fitness wear
Ad.Links: // Bag / Hoodie / Sports Bra / Hoodie / Shorts / Tights / Sports Bra / Trainers / Top //

//FITNESS// Jeg skrev jo i sidste weekend at jeg endelig har fået medlt mig ind i fitness her i England og skal ellers lige love for jeg har fået trænet helt vildt den sidste uge – det føles så rart at komme igang igen! Men er stødt på et problem, for jeg har ikke købt nyt træningstøj i to år, og de to sæt jeg har er altså godt og grundigt slidte. Brugte mit træningstøj 3-5 gange ugentligt da vi boede i Danmark, så synes det er ved at være på tide at kigge efter nyt træningstøj – og kan endda gøre det med god samvittighed 🙂 Generelt er jeg mest til afdæmpede farver i fitness, gider ikke for meget opmærksomhed med skrigfarver når der trænes og så vil jeg helst ikke have lange tights og t-shirts – det bliver simpelthen for varmt! Synes stadig Nike har det bedste udvalg af træningstøj – Adidas er blevet lidt for ‘Streetstyle’ hvis I spørger mig – men synes nu stadig ovenstående taske er så fin og det samme er toppen nederst til højre.. Decisions decisions.. Jeg smutter ned og træner 😉

TRANSLATION: So I signed up for the gym and the past week has been awesome! Feels so good to get back in to the rytm of exercising! But have realised I desperately need some new workout wear as I haven’t bought any in two years and it’s pretty worn now. I’m quite keen on darker neutral colours when exercising, don’t wanna draw to much attention with bright colours! Also, I really like Nike’s stuff, where I think Adidas has gone a bit too funky streetstyle if you ask me.. Well, better find something soon, in the meatime, I’m off to the gym 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

02052015