May Flowers

Morning Buns

DSC_6513 (1) DSC_6517
// Plates – Royal Copenhagen here & Here / Knife – Biba //

//LIFESTYLE// Godmorgen! Her i England er det helligdag så har haft en sløv morgen i dynerne og nydt at vi på en mandag kan sove længe. Rent faktisk er jeg så heldig at have 4 dages uge hele maj! Nærst uge har jeg nemlig fri fredag da jeg skal til Danmark, den efterfølgende uge har jeg fri Mandag da jeg er i Danmark og ugen efter er der en fredags helligdag. Det bliver så skønt! Nå, ville lige dele en opskrift med jer. Bagte nemlig Valnøddeboller igår og de blev ret så lækre! Opskriften er lidt sjovt da det er på gefylen, men her er hvad der skal bruges.

Ingredienser:
600 ml vand
30g gær
2 spsk Oliven Olie
2 spsk Honning
1 tsk Groft salt
Sesamfrø (jeg brugte sorte)
Solsikkefrø
Havregryn
Valnødder (grodt hakkede)
Hvedemel

Fremgangsmåde:
Gæren opløses i koldt vand. Olie, salt og honning blandes i. Sesamfrø, solsikkefrø samt havregryn tilsættes. Brug så meget du lyster, men vær ikke sparsom med havregrøn, det giver dem den lækre svampede tesktur til brøde. Tilsæt knust valnødder og til sidst mel efter behov. Dejen skal være meget klistret, så bland endelig ikke for meget mel i. Lad hæve koldt natten over. Brug to spiseskeer til at få dejen på brædepanden. Hæves en times tid og bages ved 220 grader indtil de er let gyldne. Jeg smurte dem i creme fraice og dryssede birkes over inden de blev bagte.

Jeg har intet imod at bage på gefylen, da jeg efterhånden har en del års eerfarring, men sig til hvis I vil have lidt bedre beskrivelse af noget af det, så skal jeg se om jeg kan hjælpe 🙂 Synes hvertfald det blev de perfekte boller til frokost på arbejde.

TRANSLATION: Just enjoying a morning off spent in bed. So nice when you can have a lie in on a Monday. An thank god for May, every weke will be a short one for me due to holiday and bank holidays 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

May Flowers