14052015 // Pastel Spring Colours

DSC_6652 ivhi-3 DSC_6654 DSC_6645 ichi-1 DSC_6621 ichi-2
Ad.Links: // Top – ICHI / Skirt – ICHI / Flats – Valentino Rockstud / Bag – Stella McCartney (similar here) / Sunnies – ICHI / Leatherjacket – Zara (similar here) / Watch – Daniel Wellington / Bracelets – ICHI //

//FASHION// Hermed resten af billederne fra gårsdagen’s outfit. Var hoppet i ICHI var top til tå, nærmest, men det passede bare så perfekt sammen. Alle tingene skulle i øvrigt komme online og/eller i butikkerne asap. Jeg kan nu holde en lang weekend og vil smutte ned at træne efterfulgt af pakning. Hvad synes I i øvrigt om de fine pastel huse i baggrunden? Det er mine yndlings huse i Bristol og heldigvis kommer vi til at bo lige ved siden af dem – snart, håber jeg 🙂

TRANSLATION: So here’s the rest of the pics from yesterday, where I wore everything ICHI, well more or less – it just fitted so nicely together. I’m off for the week now, a quick gym session and then home to pack before flying out tomorrow morning. Can’t wait!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pick of the Day #6 Topshop Strappy Flats