31032015

Wanna Wear

on my mind
Ad.Links: // Jeans – Here / Top – Here / Bag – Here / Heels – Here //

//INSPIRATION// Idag gad jeg virkelig godt hoppe i dette outfit, men sådan kommer det desværre ikke til at gå, da jeg ligger syg med nyrebækken betændelse. Synes godt nok det har været nogle hårde dage som kulminerede hos lægevagten igår aftes – nu er jeg i behandling og håber at få det bedre snart. Har lidt ondt af mig selv, så har altså lige bestilt de her skønheder. En sød IG følger skrev til mig igår at hun havde bestilt dem efter jeg viste dette indlæg, og de var fremme to dage efter i Danmark. Desuden sagde hun at de var så bløde at have på, og det var præcis samme følelse jeg fik da jeg prøvede dem. Glæder mig til de kommer i morgen. Toppen synes jeg er noget af det smukkeste, den kunne jeg virkelig godt bruge til min sommerferie!

TRANSLATION: Wish I could wear this outfit today, but unfortunately I’m spending the day in bed with a kidney infection. Been a nightmare for some days now and last night I couldn’t stand the pain so went to the 24h doctor who prescriped some medication, fingers crossed it’s helping soon. Because I feel sorry for myself, I’ve just ordered these beauties. Also, have a look at that top, so amazing!

4 kommentarer

 • Er vild med det hele især kjolen/toppen. 😀

  God påske

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja den synes jeg også bare er så smuk!! Og i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen stakkels dig smukke 🙁 puha det jeg ked af at høre ! Håber du er ok og snart er på benene igen ! Det var da skrækkeligt ! Så har du os fortjent lidt selvforkælelse <3 Åh glæder mig til at se dem in action 😛 de ser så lækre ud ! Savler selv over dem efter du viste dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej det har bare været noget lort, er slet ikke vant til at ligge syg så længe, eller 4 dage, det er lang tid fr mig 🙂 Er ved at være på toppen, har dog stadig en del ømhed omkring nyren 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

31032015