Expensive vs. Cheap // Aquazurra

Sunglasses SS15 // The best picks, the best prices

sunglasses ss15
Ad.Links: // 1st Row – Classic Wayfarer Here & Here / 2nd Row – Cat Eye Here & Here / 3rd Row Mirrored Aviators Here & Here / 4th Row Turtoise Oversize Here & Here / 5th Row Round Mirrored Here & Here //

//INSPIRATION// Solbrille sæsonen er for alvor ved at være over os (okay hos mig er det sæson for solbriller året rundt), og sommeren gør det bare lidt mere sjovt at udforske nye modeller og former som man måske ikke før har prøvet. Har samlet fem af sæsonens bedste tendenser. Igen i år er spejlglasset alle vejne og synes det er så cool! Ligeså er turtoise hvilket ses alle vejne denne sæson. Jeg sværger normalt til mine aviators, men tror jeg skal udforske nogle af disse modeller, da de koster en slik, og så er det jo ikke så slemt 🙂 Er virkelig hooked på disse.

TRANSLATION: Have found some of my favorite sunglasses of the season, all very reasonably priced. Am in love with mirrored lenses and turtoise fram, willd efinitely have to try out some new models this season as I normally swear to my aviators.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Expensive vs. Cheap // Aquazurra