28022015

Fit For Summer

fit for summer

//INSPIRATION// Jeg er virkelig inspireret til at komme i form for tiden, det har nok noget at gøre med at sommeren nærmer sig og det er lidt sjovere at ligne Daria W som på ovenstående billeder, end en halvfed, bleg strandet hval (okay overdrivelse fremmer forståelsen). Jeg har sat lidt ekstra ind på træningen og har blandt andet påbegyndt The 30 Days Squat Challenge. Indtil videre går det super, er på dag 6 og mine ben og numse er meget ømme, så det er et godt tegn! Ydermere kommer jeg til at gå all in på lækre juice, smoothies og salater indenfor den nærmeste fremtid. Når man nu træner er det også lækkert at have noget lækkert trænings tøj, men det kan ofte være en dyr fornøjelse! Heldigvis har Trendsales pt også fokus på træning, se bare her. Jeg skal se om jeg ikke kan finde et par sorte Nike Flyknit til en god pris derinde, for hvem siger nej til at gøre en god handel? Jeg gør hvertfald ikke 🙂

TRANSLATION: Going all in on exercise at the moment, as I want to be fit for the summer. Fresh pressed juices and delicious salads are also on the menu, every little thing helps eh? 🙂

-Sponsored by Trendsales –

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28022015