London Mini Guide for Danish Readers

Best Trainers of This Season

season trainersAd.Links: // Adidas / New Balance / New Balance / Adidas / New Balance / Adidas / Nike / Adidas / Nike //

//INSPIRATION// Jeg får af og til en trang til at købe ny trainers og idag tror jeg det er fordi vi lige har bestilt sommerferie, derfor er jeg allerede begyndt at planlægge hvad der skal med. Der skal helt sikker gåes en masse og et par lækre trainers kan man ikke leve foruden når man skal gå en storby tynd. Jeg er ret hooked på de grå New Balance fordi de passer til det meste og så husker jeg New Balance som værerende fantastiske at gå i. Samtidig er jeg også lidt vild med sorte Adidas med leopard mønster (well of course) og de lyserøde med det fine mønster. Hvilken er jeres favorit?

TRANSLATION: Some times I crave buying new trainers and today I think it’s because we’ve just booked out summer holiday and obviously I’ve already started to plan what to bring 🙂 You can’t go on holiday without one pair of comfy shoes and I’m pretty hooked on the grey New Balance as I seem to remember them being extremely comfy. What’s your favorite?

 

 

2 kommentarer

 • Lækker collage søde ! Vil gerne ha dem alle 😛 ! Ej jeg skal snart have et par Adidas ! Det har jeg bestemt mig for 😉 hehe skal bare lige bestemme mig for hvilke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det vil jeg også gerne 😛 glæder mig til at se hvilke du bestemmer dig for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London Mini Guide for Danish Readers