Cold Winter // Tights Inspiration

On My Mind

INSPIRATION

ad.Links: // Coat – Isabel Marant / Bag – Balenciaga / Cover – by Malene Birger / T-shirt – Ganni / Shoes – Valentino Rockstud Noir / Jeans – Mango //

//INSPIRATION// Jeg ser virkelig blåt for tiden og ønsker foråret er på vej så jeg kan iføre mig lækre og bløde sager som på kollagen. Jeg er faldet ret meget pladask for frakken, og tror jeg skal forbi Harvey Nichols idag for liiiige at prøve den 🙂 Blå er for mig en farve som aldrig går af mode, farven gør mig glad og så passer den så godt til mit lyse hår. Har I det sådan med nogle farver? Eller sværger I til sort? 🙂

TRANSLATION: Can’t wait for spring when I can wear lovely soft and blue fabrics. I have a thing for blue and especiallt the love coat above, think I might have to go and try it on asap.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cold Winter // Tights Inspiration