On My Mind

For Valentines Day

DSC_6085 copy DSC_6083 copy

ad.Link: // Watch – Daniel Wellington //

//INSPIRATION// Godaften piger, er det ikke fantastisk det er lille fredag allerede? Min uge er fløjet afsted og har slet ikke noget at blogge. Derfor har jeg også fået forsømt at vise jer mit nye DW ur, indtil nu 🙂 Synes det er så fint med stenene i urskiven, så nu har Jason og jeg næsten matchende ure. Ville også bare lige sige at I får 15% med koden valentinejosephine hos Daniel Wellington, den ultimative valentins gave til kæresten, hvis I spørger mig, og Jason 🙂

TRANSLATION: This week has been flyin and haven’t even had time to show you my new DW watch, until now. So now me and Jason’s got matching watches. In fact, you get 15% og Daniel Wellington watches with this promocode valentinejosephine, the perfect Valentines gift if you ask me, and Jay 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On My Mind