Decorate with Kartell

Winter Sales // The Basics

//INSPIRATION// Hej med jer. Jeg er lidt ramt idag, vi var til nytårsfest igår og det blev ret sent! Har blandt andet brugt dagen på at snuse rundt i januar udsalget og ville lige dele nogle af mine fund med jer. Generelt går jeg efter lækre basis varer under udsalget (uld og læder varer), og shopper gerne lækre danske mærker som Ganni, by Malene Birger og Black Lily, der er nemlig en masse penge at spare her! Jeg har selv nogle at tingene på kollagen, men elsker altså at anbefale jer mine yndlings items: Læder leggins’ne kan jeg ikke leve uden, uden tvivl nogle af de bedste bukser jer har! Den pink jakke lyser op på selv den mest grå dag, den vil jeg virkelig anbefale og den er næsten sat ned med 50%! Den sorte taske rummer ufattelig meget, passer til alt og har lidt Céline vibes over sig. Alle de andre sager gad jeg bare virkelig virkelig godt at have 🙂 Nå, jeg vil smutte ned og spise hjemmelavede burgers og pleje mit hovede 🙂

TRANSLATION: Went for a new years party yesterday, so am a bit tired today. Been spending the day browsing the January sales. Generally I like to go for good basic items during the sales: wool and leather and nice Danish brands such as Ganni, By Malene Birger and Black Lily. Can really recommend the leather leggins, the pink coat and the bag from the collage, have these items and love them dearly!

BOOZT SALE

Ad.Links: // Coat – Here / Knit – Here / iPad Case – Here / Coat – Here / Leather Leggins – Here / Leather Skirt – Here / Boots – Here / Bomber Jacket – Here / Bag – Here / Leather Jacket – Here / Cardigan – Here / Boots – Here / Shirt – Here / Body – Here / Computer sleeve – Here / Underwear – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decorate with Kartell