Trendsales Favorites

Wedding Inspiration

//INSPIRATION// Godaften til jer søde læsere, håber I er kommet godt ind i den nye uge? Tirsdag er ikke umiddelbart min yndlingsdag 🙂 Har længe ville lave et indlæg med en masse bryllups inspiration, og NEJ jeg har ikke planer om at blive gift i den nærmeste fremtid, ej heller er vi forlovede – bare roligt 🙂 Men har længe haft kig på de smukke ringe fra Edith Hegedüs, og hvilken bedre måde at vise dem til jer på end gennem en masse flotte bryllups billeder? Jeg elsker selv alt ved bryllupper, og film som ‘Bride Wars’ er altså højt på min liste over yndlings film, haha. Er I gift? Eller står I måske foran snart at skulle giftes? Eller drømmer I bare? Jeg drømmer nu og da, mest om et par Valentino Rockstud brudesko, en flot buket peoner, et bryllup i Italien og en kjole som ikke koster alverden, foreksempel fra H&M’s Exclusive collection, det ville være helt perfekt for mig, ikke for meget prinsesse her. Men lad os nu se, hvis man nu stod i situationen, så kunne det jo være det så helt anderledes ud. Anyways, god aften til jer.

TRANSLATION: No, I’m not planning on getting married any time soon, nor am I engaged. But I’ve been looking at the beautiful rings from Edith Hegedüs for quite some time, and what better way to sho them than in a wedding collage? I love weddings and sometimes I do dream about what my ideal wedding would look like: Valentino Rockstuds, Italy, Peonies and a inexpensive dress ala H&M Exclusive collection – that would be just perfect. No princess wedding, but who knows, everything might change if I actually were in a situation with an upcoming wedding. Do you dream about getting married? 🙂

wedding inspo edith hegedus

4 kommentarer

 • Jeg skal giftes! 11. juli sgu. Stedet er booket, invitationerne skal bare printes og sendes ud og så skal der findes en kjole og nogle sko. Og så alt det andet.
  Mest af alt mangler jeg en der kan lave min vielsesring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Neeeej hvor er du heldig, sikke et fantastisk sommer bryllup du kan se frem til 🙂 Hvor bliver det spaendende 🙂

   Mht til ring, saa vil jeg altsaa kigge forbi Edith’s butik, for du bor I kbh ikke? 🙂 Hun laver bare de smukkeste smykker og er sikker paa de kan skaeddersyes praecist til din smag 🙂

   Glaeder mig til at foelge med paa bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sagen er den at jeg har noget guld og en diamant for at det ikke skal være løgn, som jeg gerne vil have med i ringen, så jeg skal finde nogle der vil speciallave ringe. Det skal være en signet ring, med noget indgravering, men måske er Edith ikke et dumt bud. Har du noget kontaktinfo til dem?
   Ellers prøver jeg mig frem. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Har sendt dig en mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Trendsales Favorites