21012015

Spring Inspiration // Scandi Design

//INSPIRATION// Nu nærmer fashion week sig og jeg ville ønske jeg kunne deltage denne gang i Kbh, men desværre har jeg minimale feriedage og har derfor ikke mulighed for at rejse over til eventet. Har derfor smugkigget hos nogle af mine danske yndlingsdesignere, og hold da op de har meget i godteposen. Et outfit som nedenfor ville jeg elske at iføre mig på lune forårsdage (okay snyd, Stella McCartney tasken er jo ikke Scandi). Alle styles er fra nye kollektioner, og helt sikkert nogle styles jeg vil holde øje med. Armbåndet kender i jo fra her og uret fra her. Der kommer i øvrigt snart en lækker rabatkdoe til DW, så stay tuned 🙂

TRANSLATION:Wish I could participate in this season’s fashion week in Copenhagen, unfortunately it’s not possible because of work. Anyhow, I’ve been sneaking a peek at some of my favorite Scandi brands, and boy they have some pretty pieces coming up this spring. There’s so much to keep an eye out for, like forexample the outfit below – would be perfect for a hot spring day.

inspiration
Ad.Links: // Dress – Munthe / Leather Jacket – Black Lily / Bag – Stella McCartney / Heels – Gardenia / Watch – Daniel Wellington / Bracelets – Edith Hegedüs //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21012015