The Black Ankle Boot

Monday Wishlist

 

//INSPIRATION// Mandag! Øv så er det tilbage på arbejde efter næsten 18 dages ferie – jeg synes det er noget så deprimerende, og har faktisk hele weekenden haft en underlig følelse indeni over at skulle tilbage – kender I det? Tror det er fordi jeg ved der går langt tid før jeg igen har så lang en ferie, og der går langt tid før jeg ser min familie igen, nu er det bare arbejde. Anyhow, jeg er også i shoppehumør og synes disse ting er vanvittig pæne! Har virkelig brug for en varm strik og synes de jeans er så flotte til høje hæle.

 

TRANSLATION: Monday and back to work after a long Christmas holiday. Must admit, I haven’t been all that excited about going back, I like the holiday and hanging out with family better, haha. I’m in a bit of a shopping mood at the moment and could really use a new and warm knit, Paired with lovely jeans and beautiful heels.monday wishlist

Ad.Links: // Jeans – Here / Knit – Here / Heels – Here / Sweatshirt – Here //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

The Black Ankle Boot