Winter Sales // The Basics

DW

//INSPIRATION// Godmorgen piger, eller det er vel allerede tidlig eftermiddag i Danmark? Ville bare lige tippe om I stadig kan få 15% rabat på Daniel Wellington ure med koden holidaystylebyj. Jeg er selv kæmpe fan, og det er Jason også. Faktisk blev han så vild med det at han nuppede det fra mig, så overvejer stadig at bestille dette med 15% rabat for at få mit helt eget 🙂 Koden gælder i øvrigt til og med 15. januar.

TRANSLATION: Goodmorning out there. Just wanted to mention you can still get 15% off all Daniel Wellington watched up until the 15th January with the promocode holidaystylebyj. I love the watches, and so does Jason, actually so much he ended up using my watch (and now it’s kind of his). I’ve considered ordering this one with the 15% off, so I can get my very own one 🙂

Chanel nude ballerina DSC_6277 DSC_6292 DSC_5862

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Sales // The Basics