A New Apartment

dermaOXY

//BEAUTY// God søndag til jer derude! Håber I nyder den? her skinner solen så smukt og jeg har et rugbrød i ovnen, sådan nogle ting synes jeg søndage skal bruges på. I eftermiddag har jeg planer om at bage boller og drømmekage, og inden da skal der trænes og syes nogle kjoler (hold øje med Instagram for resultat @stylebyjosephine). Nå dette indlæg skulle egentlig handle om nogle vanvittige gode hudprodukter fra dermaOXY som jeg har fået lov at teste. Produkterne er dansk producerede og særdeles gode. Det føles som silke når man smører cremerne på og så efterlader de din ud i topform, jeg er kæmpe fan. Her lidt om de fire forskellige cremer, som i øvrigt ikke indeholder parabener:

dermaOXY Day Creme anvendes til daglig beskyttelse mod fugttab. Cremens indhold af hyaluronsyre binder fugten i huden og supplerer hudens naturlige indhold af hyaluronsyre. Cremen indeholder desuden vitaminer og mineraler, der yderligere medvirker til binding af fugt i huden og øger hudens oxygenoptagelse. Der er bl.a. tilsat grøn te for den opstrammende effekt. Sammen med dermaOXY Hydra creme får din hud alt den fugt og næring, den har brug for, så den er frisk og sund at se på. Bruges om morgenen, og er velegnet til alle hudtyper.

dermaOXY Night Creme er en nærende og genopbyggende creme. Cremen anvendes hver aften og genopbygger i sammenhæng med oxygenbehandlingen hudens struktur. Cremen reducerer rynker og stimulerer kollagenproduktionen. Cremen har et højt indhold af hyaluronsyre for at fugte huden, og er derudover tilsat Q10, vitamin E og grøn te for at forøge hudens naturlige energi og give en opstrammende effekt.

dermaOXY Eye Creme reducerer fine rynker omkring øjnene, tilfører og opbygger fugtighed. Cremen anvendes både i klinikken og i hjemmet til pleje af huden, både morgen og aften. EYE cremen har et højt indhold af hyaluronsyre og tetrapeptide 7, der begge reducerer poser og mørke rande under øjnene. Ved regelmæssig brug af EYE cremen optimeres produktionen af kollagen i hudens celler og rynker udglattes

dermaOXY Hydra Creme tilfører øjeblikkeligt fugt til huden. HYDRA har et meget højt indhold af Hyaluronsyre, der tilfører og binder fugtighed i huden samt øger hudens elasticitet og blødhed. Brug af HYDRA fremmer kollagen produktionen, virker mod aldrende hud og beskytter mod fugttab i hudcellerne. Hydra fungerer som et supplement til dermaOXY Day & Night creme.

TRANSLATION: Been testing these wonderful products from the Danish make dermaOXY. Been very pleased with the results and my skin is left soft and wonderful. Hope youøre all having a nice Sunday? Iøm enjoying the sunshine whilst baking and sewing and exercising, not bad at all.

DSC_6015

DSC_6015

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A New Apartment