14012014

A New Apartment

//LIFESTYLE// God lørdag til jer derude. Jeg har selv haft lidt af en hektisk en af slagsen, også derfor jeg tjekker ind så sent. Morgenen startede med vi skulle aflevere vores tv som var blevet solgt. På vej ud for at købe et nyt, kørte vi forbi vores forhåbentlig kommende lejlighed, og tog disse billeder ude foran. Det er rent faktisk vores kommende vinduer I kan se i baggrunden. Vi er så spændte på det hele, for bygningen har haft stillads for indtil i tirsdags. Så det er først nu vi kan se den ordentligt. Fordi det stadig er en byggeplads, må vi ikke komme indenfor endnu, derfor går vi forbi i tide og utide for at se om vi kan lure ind ad vinduerne – det er helt skørt, men det er så spændende 🙂 Meget mere om det senere, men synes I ikke bygningen klæder mig 😉 Jeg sidder faktisk med et halvt ben ude af døren, skal nemlig til frisøren, for senere at ud at spise og så i biografen. I morgen har jeg ingen planer, så der skal catches up med bloggen. Hyg jer <3

TRANSLATION: Some pics from today taken outside out ‘fingers-crossed-to-be’ new flat. The building has had scaffolding up just up until Tuesday so we’re so excited finally being able to see the beautiful building. I’m actually on my way out of the door again as I’m going to the hairdressers, then out for burgers and to the cinema.

Chanel_dkny_celine_gucci

4 kommentarer

 • Bygningen er så flot til dig søde – det ser skisme flot og spændende ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke dig som altid søde… <3 De sko der… savle savle drømme drømme 😉 Lækkert outfit og det lyder og ser bare så spændende ud med lejligheden !! Glæder jeg mig til at se mere til.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er det bare skønt at have dig tilbage i blogmediet søde 🙂 Og tak for de evigt søde ord 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14012014