Some of my Christmas Presents // The Interior Part

Where to spend NYE?

//TRAVEL// Nu er der ikke længe til kalenderen siger d. 31 og nytåret står for døren. Vi har absolut ingen planer i år, faktisk lidt trist. Jeg skal flyve tilbage til Bristol kl. 6.30 fra Aalborg d. 31, så ender nok med at vaere godt træt om aftenen. Det jeg faktisk har allermest lyst til i år er at rejse væk og holde nytår. Booking.com har spurgt hvad min favorit destination ville være, og hvis jeg 100% selv kunne vælge og penge ikke var en begrænsning, så gad jeg virkelig godt hoppe ind i det nye år på Resort Jumeirah Vittaveli på Maldiverne. Jeg har altid drømt om en tur til Maldiverne, hvor ville det være fantastisk! I kan iøvrigt vinde jeres helt egen rejse hos booking.com, se bare her. Hvad er jeres planer for nytåret? 🙂

TRANSLATION: If money weren’t an issue, I would love to celebrate NYE at the Jumeirah Vittaveli Resort in the Maldives. It’s always been a huge dream going there and boy I wish I could jump in to the new year somewhere like that. Btw, you can win your own holiday on booking.com, just look here.

jumeirah-vittaveli-beach-villa-exterior-hero jumeirah-vittaveli-water-villas-dusk-hero jumeirah-vittaveli-lagoon-villas-01-hero jumeirah-vittaveli-arrival-jetty-hero

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some of my Christmas Presents // The Interior Part