2014 Highlights and what's next for Style by Josephine

Some of my Christmas Presents // The Interior Part

//INTERIOR// Tusind tak for alle jeres søde søde kommentarer igår, hvor var det dejligt med lidt aktivitet i kommentarfeltet – skal nok få svaret jer alle. Nu skrev jeg igår der kommer mere fokus på interiør på bloggen, så synes også det var på sin plads at vise jer mine ‘Interior’ julegaver, nogle af tingene var på ønskesedlen, andre var dejlige overraskelser fra min familie som kender mig lidt for godt. Fik også to rigtig søde Aalborg plakater, men dem kunne jeg ikke lige finde billeder af online. Fik I nogle gode gaver? Iøvrigt, så håber jeg snart at kunne vise nogle outfit billeder, men har ikke taget et eneste siden jeg kom til Danmark, håber at få lavet om på det i morgen 🙂

TRANSLATION: Thanks so much for your lovely comments yesterday, promise to reply to all of you. Yesterday I mentioned there will be more focus on interior on the blog in 2015, and thought it was a good idea to start out with my ‘interior’ Christmas presents. Some of them were on my wishlist, some weren’t – what can I say, my family knows me very well!

chistmas presents

// Tea Towel Hooks – Hay / Salt&Pepper Grinder – Menu / Table Cloth – Sodahl / Wardrobe Hangers – Nomess / Copper Pan -Mette Blomsterberg / Fabric Napkins – Hay / Dinner Plate – Royal Copenhagen / Candle Holder – Normann Copenhagen / Advent Candles – Kahler / Dressing Gown – Missoni //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2014 Highlights and what's next for Style by Josephine