Pearls

Me & Met VIP Discount // 40% Off

//INSPIRATION// Et hurtigt pip fra mig på en yderst travl dag. Vil bare tipper jer om at I fra i morgen d. 18/12 til 23/12 kan shoppe alt hos Me&Met på udsalg, sat ned til 40% med koden Stylebyjosephine40. Så hvis I stadig mangler en julegave til jeres kære, eller jer selv, så er dette en fantastisk mulighed. Me&Met levere indenfor i par timer i stor København og har mærker som blandt andre Gestuz, Ganni, Filippa K og Designers Remix.

TRANSLATION: Get 40% off everything from 18/12 to 23/12 with the discount code stylebyjosephine40 – happy shopping at Me&Met.

meandmet

 

// 1 – Ganni / 2 – Gestuz / 3 – Gestuz / 4 – Ganni //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pearls