18122014

4. Advent Give Away // Black Lily

//Give Away// Så er det endelig blevet tid til 4. advents kalender. Jeg er hjemme i Aalborg nu og vile lige om lidt smutte til bageren, hold nu op jeg savner rundstykker og det er altså et must hver gang jeg er hjemme! Nå, til denne søndsag’s gave: et lækkert tørklæde fra Black Lily samt den fineste skind clutch også fra Black Lily. For at deltage skal I gøre følgende:

– Efterlad en kommentar med et jule- <3 så jeg ved I deltager.

Jeg finder en vinder om en uge.

TRANSLATION: To win this lovely scarf and clutch from Black Lily, simply leave a comment with a <3 so I know you’re participating

DSC_5793 DSC_5795

95 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18122014