4. Advent Give Away // Black Lily

2014 Highlights and what’s next for Style by Josephine

//LIFESTYLE// Rigtig glædelig jul til jer allesammen, bedre sent end aldrig, ikke? Undskylder stilheden herinde, men valgte altså at holde lidt juleferie og nyde hvert øjeblik her i Aalborg med familien. Det har været nogle skønne, men travle dage. Havde den dejligste juleaften med lækker mad og flotte gaver. Igår holdte vi engelsk jul med alt hvad det indebære og idag er der traditionel julefrokost – elsker alt maden! Vil også lige bruge denne lejlighed til at sige tak til alle jer som har fulgt med på bloggen i år. Jeg har samlet nogle af mine yndlings billeder fra SBJ 2014: året har båret præg af en del nye sko indkøb haha, en samling som sikkert også vokser næste år. Derudover får I læsere jo små udklip af Bristol at se på alle billederne, håber I synes om det. året bød også på en dejlig sommerferie i Italien blandt mange andre dejlige ting.

Og hvad så med 2015? Første ting der kommer til at ske på bloggen er at den til slut februar flytter for sig selv, væk fra Looklab og Bloggers Delight – jeg kommer til at gå helt solo og det håber jeg meget I vil bakke mig op i. Derudover bliver det også omkring februar/marts at vi flytter i vores nye lejlighed, derfor kommer bloggen også til at have meget fokus på interiør, noget jeg virkelig glæder mig til! Pt. er det også vores plan at smutte en tur til Californien til august/september, hvilket I helt sikkert også vil komme til at følge med i herinde. Det er sådan de store planer, men derudover håber jeg da 2015 bliver vildt spændende og jeg glæder mig til at dele det med jer!

Vi blogges, ha’ det dejligt!

TRANSLATION: Merry Christmas to all of you! Been taking a break from the blog and just enjoyed being back home in Denmark with my family. We’ve had the best Christmas days filled with lots of delicious food and lovely presents. And it’s continuing today – I’m not complaining. Thanks to all of you who followed and commented on the blog this year. I’ve picked out some if my favorite moment from SBJ 2014 below. Next year will be extremely exciting, because I’m going solo with the blog by end February – it’s a bit scary, but I think it’s for the best. Furthermore, there will be a lot of focus on interior design and decorating as we’re moving in to our own place in the beginning of the new year. In regards to travels, it’s our plan to go to California by late summer, something we’re really looking forward to. I hope you will continue to follow in the new year. xoxo
DSC_5809

no10 Edith Hegedus

DSC_5703

DSC_5644

Chanel nude ballerina

DSC_6277

CHANEL trainers_chanel sneakers navi blue.6

 

pardon01 13092014-fur-coat-leather-leggins2 30082014-pleaded-skirt4 29082014-valentino-rockstuds01 25082014-wearing-gestuz-chanel-t-alexander-wang-mulberry4 22082014-wearing-stella-mccartney-valentino-rockstuds-mulberry01 more-pics-from-italy-rochetta-nervina5 more-pics-from-italy-rochetta-nervina21 more-pics-from-italy-rochetta-nervina01

 

iced-coffees-nespresso0 diy-partisaner-kjole-pink-nike-free4 21062014-wearing-comme-des-garcons-chanel-woven-nike-roshe-runs01 53450 perfect-shirt0 life-sweet01 06042014-wearing-denim-dress-knee-hig-boots-big-black-hat1 absence01 23022014-wearing-zara-chicwish-alexander-wang-benetton1 win-want-100-000-kr-libresse0

12 kommentarer

 • Merry Christmas Josephine! It’s been awesome to meet you this year, and I hope we will see you more next year 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   nd to you too Hayley! Can’t wait to see you girls again, will be so much easier to join the blog clubs when I move to town 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milana

  Så mange smukke outfits og detaljer 🙂 Lyder spændende med at bloggen flytter for sig selv – glæder mig til at følge med i 2015 også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smukke billeder 🙂

  – Hvor bliver det spændende når du “går solo ” 🙂

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde L! Ja det bliver vildt spændende, skal vist lige have styr på en masse teknisk, men er så klar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se dit nye site i 2015!

  Hav et godt og festligt nytår smukke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Kan slet ikke vente på at få det op at køre 🙂 Og godt nytår til sid, selv smukke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogen dejlige billeder Josephine.
  Jeg vil helt sikkert følge med i det nye år 🙂
  Rigtig godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du evigt sød Ditte, tak fordi du vil følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som et spændende 2015 du/I har i vente søde 🙂 Bliver sikkert godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. Advent Give Away // Black Lily