Me & Met VIP Discount // 40% Off

18122014

//FASHION// En dag tilbage, og så har jeg juleferie og vender snuden mod savnede Danmark. Der er købt Champagne og alt muligt godt ind til kontoret i morgen, vi har to timers frokost pause og den er oven i købet betalt – så tror ikke dagen i morgen bliver helt dårlig. Outfittet er et af mine favorit for tiden, og har slet ikke vist jer jakken endnu. Købte den tilbage i september og er så glad for den – den skal uden tvivl med til Dk. Hvordan er vejret i øvrigt der? Er der hundekoldt? eller kan man godt gå ude i en tyndere frakke?

TRANSLATION: Last day at work tomorrow before going back home for Christmas – can’t wait. The outfit is one of my favorite at the moment, comfy and warm!

1812.1 DSC_5871 DSC_5864 1812Ad.Links: // Jeans – Topshop / Coat – Zara / Cardigan – Zara / Bag – Forever21 / scarf – Acne / Trainers – Adidas //

 

2 kommentarer

 • Loulou

  Ja, den er SÅ flot den jakke. Vejret er ikke sådan bidende koldt, der har nærmest ikke været frost endnu. Til gengæld regner det en del, sådan irriterende støvregn og blæst….glæder du dig ikke allerede?! Hehe. Ej, god juleferie til dig i, trods vind og vejr, hyggelige DK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Super, tusind tak for updaten søde L! Jeg tror jeg ender med den grønne her. Har alligvel ikke plads til to frakker i kufferten, og denne her er meget alsidig, især hvis der skulle sne (det håber vi på ikke?). Og også rigtig dejlig ferie til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me & Met VIP Discount // 40% Off