Sparkly Wish for Christmas

07122014 // The Christmas Dress

//FASHION// Jaaa så får I kjolen at se på, omend kun taget med slørede Mobil billeder – sorry! Der var mørkt fredag aften da jeg tog til julefrokost, så der var desværre ikke mulighed for at tage gode billeder af kjolen. Ville dog ikke snyde jer, for denne kjole er intet mindre end fantastisk! Jeg vil så meget anbefale den! Alle kommenterede den og synes den var så flot. Den minder mig om en stor julegave, hvilket ikke er helt dårligt 🙂 Hvad synes I om den?

TRANSLATION: As promised, a few pics of the dress. Sorry for the poor quality, but it was too dark to take pictures outside when I left on Friday. This dress is amazing and will recommend it to everyone who wants a pretty Christmas dress.

asos1 asosAd.Links: // Dress – Asos Black / Shoes – Valentino RockStud / Bag – Chanel //

 

4 kommentarer

 • Lisbet Ørts

  SÅ fin! Og sikke langt hår du har fået! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor er du bare sød Lisbet, tusind tak 🙂 Og ja det er ved at blive lidt længere, synes bare det tager så langt tid.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Så flot. Hvilken str. har du den i, og hvor høj er du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg har den i str UK 10 som svarer til str 38. Overvejede meget en mindre stoerrelse da jeg synes den saa stor ud, men den er helt perfekt i stoerrelsen, kunne ikke have haft den mindre, for saa ville halsen vaere for stram, samt aermgabet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparkly Wish for Christmas