25112014

Ready for the Christmas Party

//INSPIRATION// Det er vist ved at være oppe over at tænke på denne sæson’s bedste festkjoler. Som I allerede ved har jeg købt kjole nr 1, og jeg kan for alt i verden anbefale den! Jeg synes det er så fint at gå efter en kjole i julefarver, og gerne med lidt ‘sparkles’ 🙂 Der er enormt mange smukke sorte kjoler derude, men synes bare det bliver ret kedeligt med sort, det kan man jo gå klædt i når som helst. Anyways, har prøvet at finde lidt til en hver smag, og priserne er ret gode 🙂 Har I mon allerede købt jeres kjole?

TRANSLATION: it’s about time to go and get this season’s part dresses. I’ve already bought dress number 1. I like to go for something Christmas’ish and preferably with a bit of sparkles going on. What are you guys planning to wear for the Christmas parties this year?christmas party dressesAd.Links: // Dress 1 – Here / Dress 2 – Here / Dress 3 – Here / Dress 4 – Here / Dress 5 – Here //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25112014